Blog
Шарлотка
Інгредієнти (на 4 порції):
- Цукор 1 стакан
- Яйце 4 шт
- Борошно 1 стакан
- Яблука 1 кг
- Сіль зовсім трішки
- Сода½ ч.л.
Вишневий штрудель
Інгредієнти:
- 220 гр. борошна
- 120 мл. води
- 5 с.л. рослинного масла
- 1 яйце
- 1 гр. солі
- 500 гр. замороженої вишні
- 120 гр. цукру
- 80 гр. мигдалю
- 50 гр. панірувальних сухарів
Кабачкова ікра
Інгредієнти:
- кабачки — 3 кг
- морква — 1,5 кг
- цибуля — 750 г
- олія — 1,5 скл.
- томатна паста — 1,5 скл.
- цукор — 7,5 ст. л.
- вода — 3/4 скл.
- сіль — 3 ст. л.
Італійський лечо
Інгрідієнти:
- Перець болгарський (червоний та жовтий)-4 шт
- Цибуля-половина
- Томати консервовані-400 г
- Масло оливкове (першого холодного віджиму)-1,2 ст.л.
- Сіль, перець-за смаком
- Цукор-1 ч.л.
Сливовий пиріг
Інгредієнти:
- Сливи 400 г
- Масло вершкове 110 г
- Цукор 150 г + 2 ст.л
- Борошно 150 г
- Яйця 2 шт.
- Розпушувач 1 ч.л
- Сіль 1 щіпка
- Кориця 1 ч.л
Джем из чорної смородини
Інгрідієнти:
- Чорна смородина - 1 кг;
- Цукор - 1-1,5 кг;
- Окріп - 0,5 склянки.
- За бажанням і за смаком щось одне:
- Кориця - 0,5-1 паличка;
- Перці горошком - 0,5 ч. Ложки;
- Корінь імбиру - 1-3 кв. см;
- Гвоздика - 3-4 бутона;
- Розмарин - 2 щіпки.
Десерт Павлова з ягодами
Інгредієнти (на 8 порцій):
- Лохина 250 г
- Малина 250 г
- Маскарпоне 250 г
- Вершки 20-22% 80 мл
- Яєчний білок 4 шт.
- Крохмаль кукурудзяний 15 г
- Лимонний сік 5 мл
- Ванільний екстракт ½ ч.л.
- Цукор (пісок) 200 г
- Цукрова пудра 50 г