Журавлина
Характеристики
Калорійність (на 100г): 46 ккал
Термін зберігання: до 7 днів
Умови зберігання: від 0°C до +2°C при вологості 85-90%
Країна походження: Україна
Журавлина - квіткові рослини сімейства Вересові. Ягода вважається однією з найцінніших за своїм хімічним складом. Ще з давніх часів люди розкрили корисні властивості і цілющі якості цієї рослини.
Росте вона в основному на болотах в північній півкулі. Вважається, що початок окультурення журавлини відбулося в 1816 році.
Журавлина здатна відновлювати мікрофлору кишечника, підвищувати настрій і захищати організм від вірусів і бактерій. Що б вилікувати кашель, ангіну або застуду достатньо всього лише вичавити сік з ягід, додати невелику кількість меду і випити. У природі існує велика кількість видів цієї рослини. В Америці вирощують понад сто сортів в промислових цілях.
Шукаєте де купити журавлину? В інтернет магазині Цитрон тільки найкращі ціни на ягоди найвищої якості.
БЖУ | |
Білки | 0.5 гр |
Вуглеводи | 12.0 гр |
Жири | 0.1 гр |