Нектарин яблучний
Характеристики
Термін зберігання: до 5 днів
Умови зберігання: від +2°C до +5°C при вологості 90%
Країна походження: Греція, Іспанія, Туреччина
Багато хто вважає, що нектарин - це «безволосий» персик, але це не так. Насправді, він був отриманий шляхом різних і наполегливих селекцій. На сьогоднішній день миру вже відомо велика кількість видів нектарина, який, до речі кажучи, містить в собі менше цукру, ніж персик.
Даний вид отриманий шляхом схрещування персика звичайного і яблука, тому м'якіть у сорта дуже ніжна і соковита, а її колір найчастіше білий або ніжно кремовий.
Користь такого фрукта в тому, що в ньому зібрана величезна кількість корисних речовин, які допомагають налагодити роботу травних залоз і поліпшити апетит. Крім того, він виступає ефективним засобом для виведення з організму зайвої рідини і профілактики атеросклерозу і гіпертонії.
Як і персик, нектарин вживають в свіжому вигляді, запікають, а також, готують з нього варення і навіть морозиво. А сушені нектарини відмінно підходять для приготування компотів.
Придбати свіжі фрукти і ягоди легко в магазині Цитрон. У нас тільки якісна продукція, доступна ціна і швидка адресна доставка кур'єром по Києву!