Груша Роси Буковини
Характеристики
Калорійність (на 100г): 67 ккал
Термін зберігання: від 2 до 4 місяців
Умови зберігання: від +2°C до +5°C при вологості 85-90%
Груша Роси Буковини - осінній сорт виведений в 1975 р. Плоди мають вагу 200-220 гр. Шкурка гладка і тонка, а забарвлення золотисто-жовтий з рожевим рум'янцем. М'якіть соковита і ніжна, з кисло-солодким смаком.
У народній медицині груші радять вживати при хворобах підшлункової залози. Хворим на цукровий діабет, лікарі включають їх в дієти і призначають профілактику вживання грушевих соків. Вміст калію допомагає роботі серця і запобігає інфаркти та інсульти. Вітамінні речовини, які знаходяться в грушах, допомагають організму людини бути більш стійким до інфекційних і вірусних захворювань.
Груші не рекомендують вживати на голодний шлунок, так як вони досить довго перетравлюються, а ось грушевий сік на сніданок може стати відмінною заміною апельсиновому.
Хочете купити свіжі груші в Києві? Додайте замовлення в нашому інтернет-магазині Цитрон і ми доставимо Вам тільки найякісніші фрукти.
БЖУ | |
Білки | 0.4 гр |
Вуглеводи | 16.7 гр |
Жири | 0.1 гр |