Слива Україна
Характеристики
Калорійність (на 100г): 46 ккал
Термін зберігання: до 5 днів
Умови зберігання: від +3°C до +4°C при вологості 90-95%
Країна походження: Україна
Найвідоміший сорт української сливи залишається фаворитом усієї Центральної Європи. Його характерними рисами є невеликий розмір плодів, темно-синя шкірка і зеленувато-жовтий колір пухкої, але при цьому щільної, м'якоті. На смак сливки кислуваті, але при цьому залишають приємний і ніжний післясмак.
Плоди сливи не тільки смачні, а ще й дуже корисні, адже в них містяться антиоксиданти, які уповільнюють процес старіння і запобігають розвитку багатьох онкологічних захворювань. До того ж, цей фрукт - перший захисник печінки, адже він здатний відновлювати її від негативного впливу токсинів.
Вживати сливу можна у різних видах, але найпопулярнішим залишається сирий. Також, її часто використовують для приготування джемів, варення, начинки для випічки та іншого. Але даний вид найбільше підходить для приготування компотів.
Придбати українську сливу в Києві легко на сайті Цитрон. У нас ви знайдете великий асортимент якісної продукції, вигідні ціни і доставку у зручний для вас час!
БЖУ | |
Білки | 0.7 гр |
Вуглеводи | 11.4 гр |
Жири | 0.3 гр |