Слива жовта
Характеристики
Калорійність (на 100г): 46 ккал
Термін зберігання: до 5 днів
Умови зберігання: від +3°C до +4°C при вологості 90-95%
Країна походження: Україна
Цей сорт сливи цінується своїм досить солодким, з легкою кислинкою, смаком.
Жовту сливу вивели на початку 50-х років XX століття. Спочатку даний вид ріс тільки в степовій зоні України, але незабаром його стало легко побачити у всіх областях нашої країни. М'якіть плоду має дуже щільну консистенцію.
У сливі міститься дуже багато вітамінів, а кількість фосфору і калію більше ніж в грушах або яблуках. Вченими доведено, що вживання слив зміцнює імунітет, а також допомагає запобігти виникненню багатьох видів ракових захворювань. Також, вони корисні для травлення. Крім того, відмінно покращують кровообіг і зміцнюють серце.
Хочете купити свіжі сливи в Києві? Немає нічого простішого, залиште замовлення в нашому інтернет-магазині Цитрон і ми доставимо ваше замовлення за вказаною адресою у зручний для вас час.
БЖУ | |
Білки | 0.7 гр |
Вуглеводи | 11.4 гр |
Жири | 0.3 гр |