Агрус червоний
Характеристики
Термін зберігання: до 5 днів
Умови зберігання: від +3°C до +4°C при вологості 90%
Країна походження: Україна
Багато років агрус був відомий під назвою «північний виноград» адже і справді частково його нагадує і до того ж, був вперше знайдений ще в ХI столітті. З тих пір він став часто зустрічатися в письменах монастирів Київської Русі.
Даний вид вирощений на території України і йому характерний червоний, ближче до бордового, колір шкірки, невелика кількість ворсинок і солодкий, з невеликою кислинкою, смак.
Ягоди агрусу є дієтичним продуктом, тому високо цінуються дієтологами, а лікарі відзначають його багатий вітамінний склад, до якого входять вітаміни групи В, А, С, Е і багато інших. Таке поєднання допомагає зміцнювати організм, стимулювати виведення з нього відкладень солей і покращувати кровообіг.
В їжу агрус вживають в свіжому вигляді, а також, використовують для приготування джемів або варення.
Придбати свіжі фрукти і ягоди завжди можна в магазині Цитрон. У нас висока якість товарів і вигідна ціна! Також, діє швидка адресна доставка кур'єром по Києву.