Гаспачо
ИНГРЕДИЕНТЫ:
- Помідори-200г
- Цибуля-200г
- Солодкий перець-1шт
- Часник-2 зубчика
- Оливкова олія-4 ст.л
- Огірки-200г
СПОСОБ ПРИГОТОВЛЕНИЯ
- Очистити перець від насіння, нарізати середніми кубиками, зняти шкірку з томатів, попередньо опустивши їх в окріп на 20-30 секунд і нарізати їх у довільній формі. Дрібно нарізати огірки, часник і цибулю.
- Подрібнити всі овочі в блендері, об'єднати готову масу в великій каструлі, додати 3-4 столові ложки оливкової олії, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішати в каструлі і залишити в холодильнику мінімум на 30 хвилин перед подачею.
- У тарілці гаспачо можна посипати сухими травами або дрібно нарізаними овочами, наприклад огірками.