Баклажановий діп

Їжа
Баклажановий діп

Інгрідієнти:

  • 1 баклажан;
  • 1 зубчик часнику
  • ½ пучка петрушки
  • ½ зеленого перцю чилі
  • 2 ст.ложки оливкової олії
  • ½ лимона
  • ½ чайної ложки паприки;
  • сіль, перець та 1 ст.ложка майонезу-за смаком та бажанням


Спосіб приготування:

  1. Зробіть на баклажані кілька проколів виделкою або ножем. Покладіть овоч на деко і запікайте при температурі 180 ° C протягом 45 хвилин. Остудіть.
  2. Подрібніть часник і петрушку. Видаліть з чилі насіння і наріжте перець дрібними шматочками. Розріжте баклажан навпіл і ложкою вискобліть м'якоть.
  3. Подрібніть блендером м'якоть баклажана, часник, петрушку, чилі, масло, сік лимона, паприку, сіль і перець до однорідної консистенції.
  4. При бажанні додайте майонез і ретельно перемішайте.
  5. Подавайте діп з коржиками або солоними крекерами.

Write a comment

Please login or register to comment

В даний час доставка здійснюється в зоні, виділеної зеленим кольором.
Доставка в інші міста здійснюється службою "Нова пошта".
Деталі уточнюйте у нашого менеджера


Зона за запитом,
уточнюйте у менеджера
Доступна зона
доставки
Висока якість
Якість без компромісів! Тільки найсильніші постачальники, які проходять всі перевірки. Ми доставляємо продукти в спеціальних контейнерах, дотримуючись товарне сусідство і температурний режим.
Унікальний асортимент
У нас більш ніж 2000 товарів з 70 країн: від свіжих овочів до вишуканих фруктів, від ексклюзивних солодощів до пікантних приправ і рідкісних горіхів.
Все для вашої зручності
Ми любимо своїх клієнтів і тому в магазині Цитрон найшвидша доставка прямо до Вашої оселі! Для Вашої зручності у нас діє розрахунок готівкою або через платіжну систему на сайті магазину. 
X
Залиште свій номер і ми Вам передзвонимо
Залишити заявку
Оптовим покупцям

Для оптових покупців і покупців HoReCa діє окремий прайс з вигідними цінами і широким асортиментом. Більш широкий асортимент товарів доступний під замовлення. З усіх питань телефонуйте за номерами: (098) 657-61-21, (067) 502-83-94. Або ...

Детальніше

Зворотній зв'язок