Паста з перцем чилі та цибулею

Їжа
Паста з перцем чилі та цибулею

Інгідієнти:

  • Спагетті 500 г
  • Часник 8 зубчиків
  • Перець чилі 2 штуки
  • Петрушка 50 г
  • Оливкова олія 100 мл
  • Лимон ½ штуки
  • Сіль за смаком
  • Мелений чорний перець

Приготування:

  1. Поставте варитися спагетті і ~ за 5 хв до їх готовності  добре розігрійте сковорідку, влийте в неї оливкову олію і обсмажте розчавлений часник і нарізаний великими скибочками перець чилі. Як тільки часник стане м’яким, додайте дрібно порізану петрушку, перемішайте та зніміть з вогню.
  2. Після того як спагетті приготуються до стану аль денте, злийте воду і додайте спагетті в сковорідку із часником, перцем та петрушкою.
  3. На слабкому вогні тушкуйте цю суміш півхвилини, постійно помішуючи, додайте сік половини лимона і цедру половини лимона, посоліть, поперчіть та перемішайте.
  4. Вуаля, смачна вечеря готова!

Write a comment

Please login or register to comment

В даний час доставка здійснюється в зоні, виділеної зеленим кольором.
Доставка в інші міста здійснюється службою "Нова пошта".
Деталі уточнюйте у нашого менеджера


Зона за запитом,
уточнюйте у менеджера
Доступна зона
доставки
Висока якість
Якість без компромісів! Тільки найсильніші постачальники, які проходять всі перевірки. Ми доставляємо продукти в спеціальних контейнерах, дотримуючись товарне сусідство і температурний режим.
Унікальний асортимент
У нас більш ніж 2000 товарів з 70 країн: від свіжих овочів до вишуканих фруктів, від ексклюзивних солодощів до пікантних приправ і рідкісних горіхів.
Все для вашої зручності
Ми любимо своїх клієнтів і тому в магазині Цитрон найшвидша доставка прямо до Вашої оселі! Для Вашої зручності у нас діє розрахунок готівкою або карткою на сайті магазину. 
X
Залиште свій номер і ми Вам передзвонимо
Залишити заявку
Оптовим покупцям

Для оптових покупців і покупців HoReCa діє окремий прайс з вигідними цінами і широким асортиментом. Більш широкий асортимент товарів доступний під замовлення. З усіх питань телефонуйте за номерами: (098) 657-61-21, (067) 502-83-94. Або ...

Детальніше

Зворотній зв'язок