Крем-суп з каштанів
ІНГРЕДІЄНТИ:
- 200 грам каштанів, готових, чищених ⠀
- Сіль за смаком ⠀
- 300 грам печериць, дрібно порізати ⠀
- 1 велика цибулина, дрібно порізати ⠀
- 50 грам вершкового масла ⠀
- 600 мл води ⠀
- 200 мл вершків 30% ⠀
- 1/4 ч.л. мускатного горіха ⠀
- Білий мелений перець ⠀
- Порізаний бекон або зелень для подачі ⠀
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- У 3-х літровій каструлі розігріти вершкове масло. Додати цибулю і томити помішуючи до м'якості. ⠀
- Додати гриби, сіль за смаком і мускатний горіх. Томити помішуючи, поки гриби пустять сік. ⠀
- Влити воду, додати каштани, прикрити кришкою і варити 20 хвилин на середньому вогні. ⠀
- Додати вершки, довести до кипіння і зняти з вогню. Збити все до однорідності за допомогою блендера. Приправити меленим перцем і сіллю, якщо потрібно. Якщо суп здасться занадто густим, додайте трохи води до потрібної консистенції.
- Крем-суп з каштанів подавати в гарячому вигляді. ⠀
Купити свіжі каштани, цибулю, зелень і інші овочі можна на нашому сайті Цитрон! Просто оформіть замовлення на сайті і чекайте доставку на будинок по Києву в найкоротші терміни!