Пюре з пастернаку

ІНГРЕДІЄНТИ:
- 12 слайсів Гарбузи
- 2 шт Пастернак ⠀
- 1 шт Селери ⠀
- 1-2 зубчики Часник ⠀
- 100 гр вершкового масла (або масла ДХІ) ⠀
- 60 білий (веганські) шоколад ⠀
- 50 мл Молоко (мигдальне) ⠀
- 3 ст л Гречка ⠀
- 3 ст л Пармезан тертий (або інший веганські варіант) ⠀
- 250 гр гливи (або грибний мікс) ⠀
- 1 ч л Коріандр мелений ⠀
- ч л Чилі перець ⠀
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
- Слайси гарбуза скропити оливковою олією, посипати меленим коріандром і чилі перцем. Викласти на деко і запекти при 180 - 30-35 хв. ⠀
- Гречку змішати з тертим пармезаном. Викласти до готової гарбузі цю суміш і запекти ще 15 хв ⠀
- Селера і пастернак нарізати великим кубиком і відварити 20 хв до м'якості. Злити воду (трохи залишити) додати шоколад і 50 гр вершкового масла. При бажанні додати ще зубчик часнику. Пробити блендером до стану густого пюре. ⠀
- Гриби нарізати і обсмажити до рум'яної скоринки на суміші оливкової та вершкового масла. ⠀
- Викласти на тарілки пюре, зверху гарбуз і гриби. Посипати гречкою для декору. ⠀
Купити свіжий пастернак, гриби, перець чилі, часник і гарбуз можна в нашому інтернет-магазині Цитрон! Ми дбаємо про своїх клієнтів, тому у нас тільки якісні фрукти і овочі з усіх куточків світу!