Десерт Павлова з ягодами

Солоденьке
Десерт Павлова з ягодами

Інгредієнти (на 8 порцій):


  • Лохина 250 г
  • Малина 250 г
  • Маскарпоне 250 г
  • Вершки 20-22% 80 мл
  • Яєчний білок 4 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний 15 г
  • Лимонний сік 5 мл
  • Ванільний екстракт ½ ч.л.
  • Цукор (пісок) 200 г
  • Цукрова пудра 50 г


Спосіб приготування:


  1. Збийте білки до м'яких піків в просторій ємності.
  2. Всипте цукор і продовжуйте збивати на високій швидкості, поки цукор не розчиниться, а маса не стане гладенькою.
  3. Додайте столову ложку крохмалю, лимонний сік і ванільний екстракт. Крохмаль і лимонний сік потрібні для отримання пропечене, але при цьому м'якою меренги, яка до того ж добре ріжеться.
  4. Збивайте ще близько хвилини, щоб вийшла дуже густа і стійка суміш.
  5. На аркуші паперу для випічки накресліть коло діаметром близько 22 см (можна взяти тарілку або кришку відповідного розміру), переверніть папір і викладіть збиті білки так, щоб вийшло щось на зразок тарілки з бортиками.
  6. Поставте в духовку, розігріту до 140 градусів і печіть годину. Потім вимкніть нагрів і дайте меренге охолонути в духовці з відкритими дверцятами.
  7. Для крему розімніть ложкою сир маскарпоне.
  8. Додайте вершки і цукрову пудру, перемішайте.
  9. Обережно збийте міксером на самій низькій швидкості або вручну.
  10. Як тільки суміш перестане бути грудкуватої, припиніть збивання, інакше вона розсиплеться на масло і сироватку. Готовий крем тримає форму, але при цьому дуже ніжний. Тримайте його в холодильнику до моменту використання.
  11. Повністю остигнула меренгу перенесіть на тарілку і заповніть охолодженим кремом. Іноді великий кошик важко відокремити від паперу, тоді можна просто акуратно обрізати папір навколо.
  12. Поверх крему викладіть вимиті, висушені і нарізані ягоди. Подавати десерт краще відразу, але кілька годин в холодильнику він точно переживе.


Write a comment

Please login or register to comment

В даний час доставка по Київу здійснюється в зоні, виділеної зеленим кольором.
Доставка в інші міста здійснюється службою "Нова пошта".
Деталі уточнюйте у нашого менеджера


Зона за запитом,
уточнюйте у менеджера
Доступна зона
доставки
Висока якість
Якість без компромісів! Тільки найсильніші постачальники, які проходять всі перевірки. Ми доставляємо продукти в спеціальних контейнерах, дотримуючись товарне сусідство і температурний режим.
Унікальний асортимент
У нас більш ніж 2000 товарів з 70 країн: від свіжих овочів до вишуканих фруктів, від ексклюзивних солодощів до пікантних приправ і рідкісних горіхів.
Все для вашої зручності
Ми любимо своїх клієнтів і тому в магазині Цитрон найшвидша доставка прямо до Вашої оселі! Для Вашої зручності у нас діє розрахунок готівкою або через платіжну систему на сайті магазину. 
X
Залиште свій номер і ми Вам передзвонимо
Залишити заявку
Оптовим покупцям

Для оптових покупців і покупців HoReCa діє окремий прайс з вигідними цінами і широким асортиментом. Більш широкий асортимент товарів доступний під замовлення. З усіх питань телефонуйте за номерами: (098) 657-61-21, (067) 502-83-94. Або ...

Детальніше

Зворотній зв'язок