Кабачок Туреччина
Характеристики
Калорійність (на 100г): 21 ккал
Термін зберігання: від 1 до 3 місяців
Умови зберігання: від +2°C до +4°C при вологості 80-90%
Країна походження: Турція
Кабачок відноситься до сімейства гарбузові і вважається турецьким овочем. Саме турки завезли його на територію Європи на початку ХIX століття. Плоди кабачків мають ніжну шкірку і є досить соковитими. Перший час після їх появи, кабачки високо цінувалися в авторитетному суспільстві, а пізніше, після популяризації, були на ряду з основними продуктами їжі.
Дуже корисним вважається кабачковий сік, він підтримує в нормі шлунково-кишковий тракт і перебіг травних процесів. Так само, лікарі рекомендують вживати його людям, що страждають гіпертонічними хворобами і при каменях у нирках, так як кабачок є сильним сечогінним засобом.
У косметології він широко використовується як відбілюючий шкіру засіб.
Щоб купити кабачок у Києві, залиште замовлення в нашому інтернет-магазині Цитрон і ми доставимо ваше замовлення за вказаною адресою у зручний для час.
БЖУ | |
Білки | 2.7 гр |
Вуглеводи | 3.1 гр |
Жири | 0.4 гр |