Квасоля спаржева
Характеристики
Калорійність (на 100г): 31 ккал
Термін зберігання: до 5 днів
Умови зберігання: від +1°C до +2°C при вологості 85-95%
Країна походження: Україна, Голландія
Iнші назви: Стручкова квасоля, французька квасоля
Спаржева квасоля - універсальний продукт виду бобових. Сама по собі вона є недозрілими бобами звичайної квасолі. Такий спосіб використання її в їжу прийшов до нас з Індонезії, яка і зараз залишається її великим виробником.
Як і всі бобові, спаржа багата на клітковину, білки і мікроелементи. Спортсменам, які бажають наростити м'язову масу, рекомендовано її вживання у великих кількостях. Цей вид бобових дуже популярний серед вегетаріанців, так як він простий в приготуванні і має необхідні мікроелементи для здоров'я людини. Спаржеву квасолю можна вживати в тушкованому вигляді, відварну, робити з неї всі можливі паштети, а також заморожувати на тривалий термін.
Свіжа спаржева квасоля в наявності в інтернет магазині Цитрон. Швидка доставка, гарантія якості, відмінна ціна.
БЖУ | |
Білки | 1.8 гр |
Вуглеводи | 7.0 гр |
Жири | 0.2 гр |