Баклажан Туреччина
Характеристики
Калорійність (на 100г): 25 ккал
Термін зберігання: від 15 до 25 днів
Умови зберігання: від 0°C до +8°C при вологості 85-90%
Країна походження: Турція
Даний вид вирощений і привезений до нас з Туреччини. Вперше баклажани були виявлений на Далекому Сході, в Азії, а також в Індії. Найкорисніші для здоров'я людини - чорні (темно - фіолетові) баклажани. Вони мають високий рівень концентрації фенолів. У кулінарії баклажан використовується в самих різних видах: його можна смажити, тушкувати, варити, готувати на грилі і так далі.
Дивним фактом є те, що деякі вчені підтверджують, що баклажан перешкоджає утворенню ракових клітин. Так само сік цього дивного овоча допомагає знижувати рівень холестерину і покращує кровообіг. Баклажан можна вважати джерелом життя, так як він стимулює вироблення колагену, необхідного для регенерації клітин і шкіри.
Хочете купити баклажани з доставкою додому? Швидше оформлюйте замовлення на нашому сайті! Тільки у нас найкращі і якісні овочі та фрукти.
БЖУ | |
Білки | 1.0 гр |
Вуглеводи | 5.9 гр |
Жири | 0.2 гр |