Капуста пекінська
Характеристики
Калорійність (на 100г): 13 ккал
Термін зберігання: до 15 днів
Умови зберігання: від 0°C до +3°C при вологості 80-90%
Країна походження: Україні
Пекінську капусту ще не рідко називають «китайська» або ж «китайський салат». Її качани більш соковиті, листя ніжніші, а сама вона має форму циліндра. Сформування цього виду сталося на території Китаю ще в V-VI столітті.
В Азії дуже люблять вживати в їжу капусту в різних видах, тому вони часто її заквашують і отримують свою найпопулярнішу страву «кімчі». Пекінська капуста так само вона є джерелом білку і рекомендована людям, що страждають на ожиріння і підвищеним цукром у крові. Багато хто використовує її як сечогінний засіб і як профілактику захворювань судин і кишечника.
Крім цього, в косметології сік капусти використовується для освітлення шкіри.
Свіжа пекінська капуста в інтернет магазині Цитрон. Швидка доставка додому по Києву за вигідними цінами.
БЖУ | |
Білки | 1.5 гр |
Вуглеводи | 2.2 гр |
Жири | 0.2 гр |