Редис (редька) зелений
Характеристики
Калорійність (на 100г): 16 ккал
Термін зберігання: до 10 днів
Умови зберігання: від 0°C до +4°C при вологості 90-95%
Країна походження: Україна
Вчені вважають, що батьківщина редьки - Середземномор'я. В Європу вона прийшла з Азії і найпопулярнішою стравою з неї було тюрі. У народній медицині сік редьки здавна використовується як антисептик для гнійних ран, і як засіб зняття болю в м'язах. Крім того, сік редьки застосовується при застуді і грипі, для поліпшення роботи та профілактики каменів в нирках. При хвороби анемії, лікарі рекомендують вживати салати чи соки з медом з редьки. Також, само вона покращує травлення і підвищує апетит.
Увага! При захворюваннях шлунково-кишкового тракту редьку варто вживати з обережністю.
Замовити зелений редис можна в інтернет магазині з доставкою по Києву. Краща ціна, гарантія свіжості, своєчасна доставка в зручний для вас час.
БЖУ | |
Білки | 0.7 гр |
Вуглеводи | 3.4 гр |
Жири | 0.1 гр |